11:17:21 28.03.2024
Stiri

Salvatorii au găsit fetița de patru ani DISPĂRUTĂ în urma EXPLOZIEI unei case din raionul Fălești: Copila a MURIT sub dărâmături

Social 03.09.2017 12:13 Vizualizări2511 Autor: Ziarul National
Salvatorii au găsit fetița de patru ani DISPĂRUTĂ în urma EXPLOZIEI unei case din raionul Fălești: Copila a MURIT sub dărâmături
Poză simbol


Salvatorii din Fălești și membrii unui echipaj ai Centrului Republican de Intervenție Operativă din Chișinău (CRIO) au depistat cadavrul fetiței de patru ani, care dispăruse în urma exploziei unei case din în satul Hrubna Nouă, raionul Fălești.

Potrivit Departamentului Situații Excepționale, copilul a fost găsit la circa trei ore după ce a explodat casa din Hrubna.

„La ora 11:38, copilul de patru ani a fost găsit mort, cu traumatisme în regiunea capului. Echipele de salvare au găsit fetița sub dărâmături, în exteriorul casei. Potrivit informațiilor operative, copilul se juca afară, în apropiere de locuință, iar în momentul exploziei dărâmăturile l-au acoperit și rănit. Lucrările de căutare a minorului au durat aproape trei ore. Bunica copilului este internată la spital, în stare gravă, pentru îngrijiri medicale”, spun cei de la DSE.

Menționăm că în, această dimineață, la ora 8.18, salvatorii au fost alertați cu privire la faptul că în satul Hrubna Nouă, raionul Fălești, s-a produs o deflagrație într-o casă de locuit.

Se presupune că deflagrația s-ar fi produs de la o butelie de propan-butan, fără să fi fost înregistrat un incendiu.

Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că interiorul unei case a fost deteriorat, iar o femeie avea nevoie de îngrijiri medicale.

Tot acolo, s-a stabilit că a dispărut un minor, o fetiță de patru ani. Pentru lucrările de căutare a copilului au mai intervenit încă 10 salvatori din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 2 Bălți.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md