Explozie într-o casă din Fălești: O fetiță de 4 ani a decedat sub dărâmături

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O fetiță de 4 ani a fost găsită fără suflare, cu traumatisme în regiunea capului, după ce o explozie a avut loc în această dimineață într-o casă de locuit din satul Hrubna Nouă, raionul Fălești.

Echipele de salvare au găsit fetița sub dărâmături, în exteriorul casei.

Potrivit informațiilor operative, copilul se juca afară, în apropiere de locuință, iar în momentul exploziei, dărâmăturile l-au acoperit. Lucrările de căutare a minorului au durat aproape 3 ore.

Bunica copilului de 48 de ani, este internată la spital, în stare gravă, cu arsuri pe aproape 75% din suprafața corpului, pentru îngrijiri medicale.

În această dimineață, la ora 08:18 minute, Serviciul de Dispecerat Nord 901 a fost alertat, cu informația că în satul Hrubna Nouă, raionul Fălești, s-a produs o deflagrație într-o casă de locuit.

Imediat în teren a intervenit o echipă de salvatori din Fălești și un echipaj CRIO Chișinău (Centrul Republican de Intervenție Operativă). Ajunși în teren, s-a stabilit că interiorul unei case a fost deteriorat în urma unei explozii, iar o femeie avea nevoie de îngrijiri medicale, intervenind în teren și un echipaj medical 903.

După ultimele informații, se presupune că deflagrația s-ar fi produs de la o butelie de propan-butan, fără să fi fost înregistrat un incendiu. Cazul este cercetat de către organele de drept.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...