/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Hat trick marca Ronaldo. Portugalia - Insulele Feroe, 5-1 / Franța - Olanda, 4-0

missing
01 septembrie 2017, ora 19:33

Cristiano Ronaldo a demonstrat încă odată că este într-o formă de invidiat în acest sezon. Acesta a înscris trei goluri de senzație în partida contra Insulelor Feroe, din cardul preliminariilor Campionatului Mondial. Portughezul a deschis scorul chiar în minuta 3, după o foarfecă senzațională.

După o jumătate de oră, același Ronaldo a făcut 2-0, după ce Jacobsen l-a faultat în careu pe Joao Mario, iar fotbalistul lui Real Madrid a transformat excelent lovitura de la 11 metri. Oaspeții au înscris golul de onoare în minutul 38, prin Baldvinson, fiind și ultimul gol din prima repriză. În repriza secundă, Carvalho a înscris din centrarea lui Ronaldo, ca mai apoi cei doi să inverseze rolurile în minutul 65.

Portugalia are la activ 18 puncte în gruba B, cu 3 mai puține decât lidera Suiedia.

În altă partidă, Olanda a suferit cea mai drastică înfrângere în meciurile oficiale din ultimii 109 ani, după ce a pierdut cu 4-0 în fața Franței. Kylian Mbappe, noul împrumut al lui PSG, care poate rămâne definitiv la vicecampioana Franței pentru 180 de milioane de euro, s-a remarcat cu un gol

Franța a urcat pe primul loc în grupa A din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, având 16 puncte la activ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram