/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Cum arată vila de lux a lui Putin. Reședința de vacanță este situată pe o insulă

missing
01 septembrie 2017, ora 16:50

Cunoscutul lider al opoziţiei ruse, Alexei Navalnîi, vine cu noi acuzaţii la adresa preşedintelui Rusiei. Acesta susține că Vladimir Putin ar deține o luxoasă reședință de vacanţă. Vila Sellgren este înconjurată de un imens parc și se află pe o insula, nu departe de orașul Sankt Petersburg.

Uriaşa proprietate, care numără un garaj, câteva case, dar și un heliport, ar avea 50 de hectare. Potrivit lui Navalnîi, vila figurează, în acte, pe numele unui apropiat al președintelui rus. Despre averea lui Vladimir Putin s-a scris de mai multe ori. Unii spun că ar fi cel mai bogat om din lume şi că ar fi strâns cel puţin 200 de miliarde de dolari. Pe hârtie e mult mai modest: un salariu anual în jurul a 120.000 de dolari, două apartamente, un teren şi trei maşini de producţie locală. Investigația, lansată acum două zile, a adunat în jur de 2.5 milioane de vizualizări. Informațiile prezentate în ea nu au fost, însă, comentate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram