(OFICIAL) Barcelona îl aduce pe Coutinho; Va deveni al doilea cel mai scump fotbalist din istorie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona a reușit să rezolve și transferul pe care l-a urmărit multă vreme: presa din Anglia anunță că Liverpool ar fi acceptat oferta vicecampioanei Spaniei, iar mutarea urmează să fie anunțată la ora 21:00.

150 de milioane de euro (138 de milioane de lire sterline) anunță The Sun că ar fi suma care i-a convins pe șefii de la Liverpool, care s-au recunoscut învinși de avalanșa de oferte venite de pe Camp Nou pentru Coutinho, pentru care catalanii au insistat în mod special în ultima perioadă, mai ales după ce l-au pierdut pe Neymar, cumpărat cu 222 de milioane de euro de PSG.

În ciuda eforturilor lui Klopp de a-l păstra pe Anfield, clubul a acceptat oferta pentru Coutinho. „Cormoranii” obțin totuși un profit extraordinar de pe urma brazilianului în vârstă de 25 de ani, pe care l-au adus în 2013 în schimbul a doar 10 milioane de euro.

Sud-americanul urmează, astfel, traseul lui Luis Suarez, care a părăsit Liverpool pentru Barcelona, în 2014, în schimbul a 81 de milioane de euro. Acum, Coutinho este pe cale să devină cel mai scump fotbalist vândut vreodată de Liverpool și, totodată, cel mai scump cumpărat de Barcelona.

Barcelona face astfel un alt transfer spectaculos după aducerea lui Dembele pentru 105 milioane de euro (150 cu toate bonusurile), devenind echipa care a cheltuit cei mai mulți bani pe transferuri în această vară (peste 300 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...