03:04:29 18.04.2024
Stiri

„BOOKFEST” // Cele mai importante edituri din R. Moldova și România așteaptă iubitorii de carte la „Moldexpo” până pe 3 septembrie

Social 31.08.2017 16:30 Vizualizări2036 Autor: Ziarul National
„BOOKFEST” // Cele mai importante edituri din R. Moldova și România așteaptă iubitorii de carte la „Moldexpo” până pe 3 septembrie


Cele mai importante edituri din Republica Moldova și România îi așteaptă pe iubitorii de carte până pe 3 septembrie curent la Centrul „Moldexpo” din Chișinău cu o bogată ofertă editorială ce include cărți pentru copii, auxiliare, școlare, dar și o vastă gamă de volume din cele mai variate domenii.

În total, la Salonul Internaţional de Carte, ediţia a XXVI-a - Bookfest Chişinău, inaugurat ieri, participă peste 50 de edituri care expun peste 50 de mii de volume.



În cadrul Salonului Internaţional de Carte vor avea loc mai multe lansări de carte, conferințe tematice, cenacluri literare, jocuri intelectuale și interactive, proiecții de film prezentate de Uniunea Cineaștilor din Republica Moldova și Ambasada SUA, precum și un recital de muzică clasică susținut de orchestra Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.



Evenimentul este organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova, în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi" pentru Românii de Pretutindeni, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Moldova și Asociația Editorilor din România.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md