/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

/FOTO/ Nu au fost bine instalate că sunt deja vandalizate. Cișmelele din Valea Morilor au fost deteriorate

missing
31 august 2017, ora 12:24

„La cișmeaua unde a avut loc inaugurarea a fost deteriorat mecanismul și curgea continuu. La cișmeaua de lângă plajă a fost furată o piesă din mecanismul de deschidere, iar la a treia a fost deteriorat tot mecanismul. La moment nu sunt sigură că vom continua instalarea cișmelelor”, a scris Veronica Herța pe pagina sa de Facebook.

Până acum au fost date în exploatare 9 cișmele din cele 13 planificate. Cheltuielile pentru instalare și consumul de apă sunt suportate de Apă-Canal Chișinău. Cișmelele sunt aduse din România. Prețul pentru o unitate este de 6.500 de lei.

Foto: Facebook/Veronica Herta

Foto: Facebook/Veronica Herta

Foto: Facebook/Veronica Herta

Foto: Facebook/Veronica Herta

Foto: Facebook/Veronica Herta

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram