06:49:38 19.04.2024
Stiri

FOTO // A înnebunit lumea: O femeie care a fost bărbat se căsătorește cu un bărbat care a fost femeie

Știri 31.08.2017 07:30 Vizualizări2530 Autor: Ziarul National
FOTO // A înnebunit lumea: O femeie care a fost bărbat se căsătorește cu un bărbat care a fost femeie Libertatea


În India, o femeie care a fost bărbat se căsătorește cu un bărbat care a fost femeie. Cei urmează să facă nunta în curând și nu îi interesează ce zice lumea despre povestea lor de dragoste atât de deosebită.

În urmă cu trei ani, Aarav își însoțea o rudă la un spital undeva în sudul Indiei, când a observat că Sukanyeah vorbea la telefon în Malayalană. Realizând că era din Kerala ca el, s-a apropiat de ea și au început să discute. Astfel a început o poveste de dragoste care va culmina în curând cu prima nuntă dintre o femeie transexuală și un bărbat transexual.

Reamintindu-și de începutul relației lor, Aarav spune: „Am vorbit la telefon în primele zile. Mai rar la început, apoi frecvența și durata apelurilor au crescut. Mai târziu, am realizat că modul nostru de gândire este același în multe lucruri. După un timp, am cerut-o în căsătorie. Eu am 46 de ani în timp ce ea are doar 21 de ani”.

Aarav Appukuttan, care a fost născut biologic de sex feminin, și Sukanyeah Krishna, care a fost născută biologic de sex masculin, au suferit recent operații de schimbare de sex, scrie Libertatea.

„Pentru mine, tratamentul postoperator a fost finalizat în urmă cu două-trei luni. Pentru Sukhanyeah nu este încă finalizat. Așteptăm să se întâmple acest lucru, iar după aceea vom stabili data nunții. De asemenea trebuie să finaliăm modificările aduse documentelor. Procedurile necesită timp”, explică Aarav.

„Am fost întotdeauna bărbat în mintea mea. Nu mi-a fost posibil să mă căsătoresc, deoarece aveam gândurile unui bărbat cu corpul unei femei. În cele din urmă, am luat decizia de a face ceea ce am avut nevoie cel mai mult – intervenția chirurgicală. Acum sunt la fel de fericit ca orice om care se va căsători”, spune el.

În timp ce Aarav a avut susținerea familiei sale când a venit vorba de schimbara de sex, Sukanyeah nu a fost la fel de norocoasă. „Într-o zi, am îmbrăcat o saree, îmbrăcată exact ca o femeie și am participat la o nuntă. A creat o mulțime de probleme, dar pentru mine a fost o declarație deschisă a identității mele. Am aplicat pentru a-mi schimba numele chiar a doua zi după ce am împlinit vârsta de 18 ani și am început procedurile pentru tratament „, spune ea.

Cei doi intenționează să aibă o nuntă specială. De asemenea, speră să adopte un copil, deoarece nu va fi ușor pentru ei să devină părinți biologici. „Suntem amândoi foarte entuziasmați de idee”, spune Aarav.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md