(foto) Nopți nedormite, munți și foc de tabără. Cum s-au distrat tinerii la prima ediție a școlii de vară „Click pe Tineri”

În perioada 22-27 august, în Covasna, România, a avut loc prima ediție a școlii de vară „Click pe Tineri”. Organizatorii, Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca, au oferit participanților 5 zile pline de distracție, amintiri frumoase și experiență de neuitat.

Grupul țintă a participanților la acest proiect au fost voluntarii studenți basarabeni, care își fac studiile în România. Aceștia au fost implicați în traininguri și workshopuri despre activitatea departamentelor într-un ONG. Aici s-au generat idei despre departamentele de Proiecte, HR, Marketing, Fundraising etc.

Pe lângă trainingurile organizate interactiv, au avut loc și multe activități de team-building, iar serile au fost pline de disracții, petreceri și focuri de tabără.

ad-DoA8o1HY

Locația școlii de vară a fost sătucul Pădureni din județul Covasna, România. Locurile pitorești erau o altă atracție ademenitoare pentru participanți. Lacul, munții și pădurile au avut un efect de vis asupra atmosferei ultimilor săptămâni de vară.

IMG_9868

Orele de somn a participanților au scăzut considerabil, dar, surprinzător, oboseala nu a crescut. Petrecerile nocturne au luat locul viselor dulci, iar gălăgia a umplut tot satul pitoresc. Când „peste-a nopții feerie se ridica mândra lună”, începeau momentele cele mai memorabile ale școlii de vară. Aici au fost trăite scenete despre table de șah și prințese îndrăgostite, kitch party-uri și spectacole despre Romeo și Julieta în stil spaniol.

Highlight-ul ultimei seri a fost decernarea diplomelor și ultima activitate de grup a participanților. Iar noaptea, și activitatea școlii, a fost încheiată cu un foc de tabără uriaș și petreceri până-n zori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente