/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un tânăr din Fălești a fost reținut după ce a furat o mașină și a lovit-o într-un pilon de electricitate

missing
30 august 2017, ora 10:52

La 28 august curent, un locuitor al satului Piatra Albă raionul Ialoveni, a anunţat poliţia că i-a fost furat automobilul său de model „Peugeot”, parcat în faţa curţii sale. Acesta, a lăsat mașina cu cheile în contact pentru câteva minute, timp în care suspectul a urcat și a plecat.

La scurt timp a avariat automobilul, lovindu-l într-un pilon de electricitate din oraşul Ialoveni, după care l-a abandonat și a fugit.

În urma intervenţiei prompte a angajaţilor Inspectoratului de poliţie Ialoveni, suspectul a fost localizat şi reţinut. Dacă va fi găsit vinovat suspectul riscă amendă de până la 65 mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram