/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

CEC a stabilit data noilor alegeri la Sîngera după decesul suspect al primarului Lari

29 august 2017, ora 17:04

Între timp, procurorii care examinează decesul fostului primar se eschivează de la declarații, invocând secretul anchetei. Procurorul responsabil de caz a declarat pentru TV8 că au fost audiate mai multe persoane, însă alte detalii nu a dorit să ofere.

Oamenii legii iau în calcul toate versiunile, totuși cea de baza este suicidul. Aceasta versiune este însă respinsă de cei doi fii ai fostului primar, dar și de liberali, partid din care a făcut parte și Mihai Lari. Anterior, procurorii au declarat presei că încearcă să vadă dacă bărbatul ar fi fost determinat să-și pună capăt zilelor. Mihai Lari a fost găsit împușcat în cap, în curtea casei sale. Acesta s-ar fi sinucis cu un pistol pe care îl deținea legal.

În total, pe 19 noiembrie se vor desfășura alegeri în nouă localități din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram