/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Lupte încinse în campionatele interne. United, Barca și Milan au înregistrat victorii

missing
28 august 2017, ora 17:46

Liverpool nu a avut milă de Arsenal în cea de-a 3-a etapă a campionatului englez. Elevii lui Jurgen Klopp au dat tot ce au putut în teren și au marcat de patru ori în poarta lui Cech, fără a primi gol în propria poartă. Roberto Firmino, Sadio Mane, Mohamed Salah și Sturridge au trimis mingea în poarta tunarilor. Liverpool a urcat pe locul 2 în Premier League, cu 7 puncte.

În altă partidă, Chelsea a trecut de Everton cu 2-0 prin golurile lui Fabregas și noua achiziție, Morata, urcând astfel pe șase.

Prima poziție în campionatul englez o deține Manchester United, cu 9 puncte la activ. Aceasta a înregistrat a 3-a victorie la rând, după ce a trecut de Lechester City cu 2-0. Rashford și Fellaini au adus victoria pentru Mourinho.

În Spania, Real Madrid a pășit cu stângul în a doua etapă a campionatului. Elevii lui Zidane au încheiat indecis partida cu Valencia, scor 2-2 Asensio și-a arătat din nou clasa. Ibericul a marcat o dublă impecabilă.
AMB: 03:45-03:51

Într-un alt meci, FC Barcelona a trecut lejer de Deportivo Alaves, cu 2-0, după dubla lui Messi. Argentinianul a fost și antierou după ce a ratat un penalty. Astfel, după 2 etape, Barcelona a acumultat maximum de puncte.

În Italia, echipa lui Artur Ioniță, Cagliari, nu a ținut piept lui AC Milan, cedând cu 2-1. Moldoveanul a fost titular pe tot parcursul meciului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram