12:12:07 20.04.2024
Stiri

FOTO // Cum a fost sărbătorită Ziua Independenței la Orhei. Jasmin și Carla's Dreams au încins atmosfera

Monden 28.08.2017 17:15 Vizualizări1796 Autor: Ziarul National
FOTO // Cum a fost sărbătorită Ziua Independenței la Orhei. Jasmin și Carla's Dreams au încins atmosfera


Ziua Independenței R. Moldova a fost sărbătorită cu mare fast la Orhei. Tonul sărbătorii a fost dat de Parada Națională, care în anul acesta a fost organizată în mod deosebit și a adunat mii de oameni, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Primăriei Orhei.

Potrivit sursei citate, cei prezenți la eveniment au avut parte de o surpriză inedită din partea primarului de Orhei, Ilan Șor și anume un show aviatic de excepție, windsurfing pe Lacul din Orhei, iar cei pasionați de modă au avut posibilitatea să admire o prezentare de modă a creațiilor vestimentare designerilor autohtoni.

Momentul culminant al evenimentului a fost un concert grandios cu evoluarea artiștilor autohtoni: Iuliana Beregoi, Trupa „Dulce Band”, Ian Raiburg, Vitalie Dani, Formația „Catharsis, Ionel Istrati, Igor Himici. Astfel, piața Vasile Lupu a devenit arhiplină, iar mii de cetățeni veniți din toate colțurile țării au sărbătorit Ziua Independenței la Orhei, spune Primăria Orhei.

Toți cei prezenți la concert au așteptat cu nerăbdare momentul în care au ieșit în scenă interpreta din Rusia Jasmin, care este și soția lui Ilan Șor, precum și vestita trupă Carla's Dreams. „În premieră, pe scena din Orhei, îndrăgita interpretă, Jasmin a cântat în limba română, legendara piesă „Romantică””, se precizează în comunicatul de presă.

Primarul de Orhei Ilan Șor a fost prezent la toate acțiunile organizate de Primărie. Acesta a ținut un discurs și a făcut poze cu oamenii prezenți la concertul din Orhei. „Vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care au ales să sărbătorească Ziua Independenței R. Moldova la Orhei, precum și întregii echipe care a depus eforturi maxime pentru a organiza un eveniment de amploare”, a punctat edilul.

Cei prezenți la concert au avut ocazia să asiste la un spectaculos show cu focuri de artificii, care a durat aproximativ 20 de minute, mai arată sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md