/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Automobil ticsit cu alcool contrafăcut. Un bărbat transporta 300 de sticle de coniac fără acte

28 august 2017, ora 14:19

La 27 august, pe teritoriul satului Țîra, raionul Florești, polițiștii au oprit un automobilul de model Volvo, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani. După controlul unității de transport, oamenii legii au depistat 300 de sticle de coniac, în sumă de 30.000 lei.

La solicitarea polițiștilor de a prezenta spre verificare actele de însoțire a produselor alcoolice transportate, pasagerul, de 28 de ani, care s-a dovedit a fi „proprietarul” producției nu a putut prezenta niciun act de proveniență asupra mărfii.

Producția a fost ridicată și transportată la laborator pentru efectuarea analizelor necesare și stabilirea calității.

Dacă bărbatul se va dovedi vinovat pentru transportarea ilicită a băuturilor alcoolice, acesta riscă amendă de până la 3.000 de lei.

Poliția recomandă să cumpărați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram