O mașină, spulberată de un tren marfar la Cimișlia. Șoferul automobilului a fost transportat la spital

O mașină a fost spulberată de un tren marfar în regiunea stației Cimișlia. Șoferul automobilului, în vârstă de 55 de ani, a fost transportat de urgență la spital, Incidentul s-a produs aseară, în jurul orei 00:50.

Potrivit informațiilor preliminare, conducătorul autoturismului a încălcat regulamentul circulației rutiere și nu s-a asigurat înainte de trecerea de cale ferată. Calea Ferată din Moldova precizează că sistemul de semnalizare și iluminare a fost în stare funcțională, iar şoferul mașinii a ignorat indicatoarele.

În acest context, CFM îndeamnă toți conducătorii auto să respecte normele stipulate în Regulamentul circulației rutiere, să fie precauți  și să se asigure înainte de traversarea liniilor de cale ferată, în special în condițiile în care circulația feroviară a înregistrat creșteri în ultima perioadă, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.