07:20:26 29.03.2024
Stiri

Alertă cu BOMBĂ la Aeroportul Internațional Chișinău. Un avion care urmează să aterizeze ar fi MINAT

Social 12.03.2015 17:21 Vizualizări3137 Autor: Galina Munteanu
Alertă cu BOMBĂ la Aeroportul Internațional Chișinău. Un avion care urmează să aterizeze ar fi MINAT


UPDATE: Alarma cu bombă s-a dovedit a fi falsă. Oamenii legii desfăşoară acţiuni în vederea identificării persoanei care a anunţat existenţa bombei la bordul aeronavei de pe cursa Milano-Chişinău.

O persoană necunoscută a telefonat acum o oră la o companie turistică și a anunțat că la una dintre rutele aeriene care urmează să aterizeze în curând pe Aeroportul Internațional Chișinău ar fi fost plasat un obiect explozibil.

„Imediat, angajaţii Poliţiei de Frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate. La fel, au fost mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI. Este vorba de Inspectoratul de Poliție din sectorul Botanica, Departamentul Situații Excepționale, Serviciul Bomb-Tehnic și altele”, a spus pentru Ziarul NAȚIONAL purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, Daniela Mânzatu.

Potrivit acesteia, aeronava cu pricina urmează să aterizeze pe o pistă de rezervă. „Sperăm că, după aterizare și verificările de rigoare, alerta cu bombă să fie falsă”, a mai adăugat Mânzatu.

Pe moment, oamenii legii întreprind măsuri pentru a da de urmele celui care a telefonat la compania turistică și a semnalat existența bombei la bordul avionului. Deocamdată, autoritățile țin în secret ruta avionului vizat, pentru a nu crea panică.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md