(METEO) Vremea se schimbă brusc: Temperaturile vor coborî până la 24 de grade Celsius

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Luni ne vom bucura de vreme la fel de frumoasă precum astăzi, însă pe cer îşi vor face apariția câțiva noi aducători de ploaia, iar ulterior vremea se va răci brusc, conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Potrivit meteorologilor, mâine vom avea parte de vreme frumoasă, iar temperaturile vor oscila în jurul valorii de 30 de grade Celsius. De marţi însă vremea se va răci brusc, iar valorile termice vor coborî până la 24 de grade Celsius.

Preponderent, întreaga săptămână vom avea parte de valori care vor oscila între 20 și 27 de grade Celsius. Vremea se va încălzi abia vineri când vom avea o maximă de 30 de grade Celsius.

La noapte valorile termice vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade Celsius.

În continuare rămâne valabil, până la 1 septembrie, Codul Galben de pericol excepțional de incendiu. În sudul republicii se va menține pericolul excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural și amenințare de incendiu a fâșiilor forestiere și a culturilor agricole.

Astfel, în legatură cu lipsa precipitațiilor și temperaturilor înalte ale aerului, în râurile și lacurile din țara se atestă Seceta Hidrologică.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...