02:34:05 29.03.2024
Stiri

Acuzații fără de PRECEDENT la adresa lui Ghimpu de Ziua Independenței. Diacov: „Cine era acum 26 de ani? Vă spun eu: un NIMENI cu pantalonii rupți în fund”

Politică 27.08.2017 17:37 Vizualizări11592 Autor: Ziarul National
Acuzații fără de PRECEDENT la adresa lui Ghimpu de Ziua Independenței. Diacov: „Cine era acum 26 de ani? Vă spun eu: un NIMENI cu pantalonii rupți în fund”


Fostul procuror al municipiului Chișinău, Ion Diacov, este extrem de deranjat de ultimele declarații ale liderului Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, care a spus că-i vine să „dea foc la tot și să plece din țara asta”.

Diacov spune că Mihai Ghimpu ar fi „o canalie” și explică de ce crede asta.

„Cine era M. Ghimpu acum 26 ani? Vă răspund: un nimeni cu pantalonii rupți în fund. Cine este M. Ghimpu astăzi? Un multimilionar, care a făcut averi din politică, din sudoarea țăranului (alegătorului) care a crezut în poveștile despre dreptate de la președintele M. Ghimpu”, scrie Diacov pe o rețea de socializare.

Fostul procuror e revoltat de ultimele declarații ale liberalului. „Ce ne dorește M. Gimpu azi? Să ne incendieze, să ne ardă pe rug. Pentru care păcate M. Ghimpu vrea să ardă țara și poporul ei? Pentru că mama lui i-a spus că moldovenii sunt trădători. Dar el, M.Ghimpu, cum va trăi după incendierea țării? Va pleca peste hotare. Și-a asigurat bătrânețele.

Cine a furat miliardul?

Să răspundă Ghimpu și guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei numit de el. De ce se încalcă legea și se fabrică dosare? Să răspundă Ghimpu și procurorul general numit de el pentru 2 000 000 dolari”, a conchis Diacov.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md