Andrew Rayel, Holograf sau Smiley. Cine sunt artiștii care vor cânta în PMAN la concertul de 26 de ani de la independența Republicii Moldova

bitman
Foto: Antena3

În Republica Moldova sunt marcați, în data de 27 august, cei 26 de ani de intependență printr-o serie de evenimente cultural-artistice, organizate concomitent la Chișinău și în raioanele ţării.

Andrew Rayel, Holograf, Smiley, Nikolai Baskov, Polina Gagarina și Dima Malikov sunt vedetele concertului de Ziua Independenței 2017.

După ora 19.00, în scena din PMAN vor urca invitaţii speciali ai sărbătorii, formaţia Holograf şi interpretul Smiley din România, Nikolai Baskov, Polina Gagarina și Dima Malikov din Rusia și DJ-ul moldovean Andrew Rayel. Totodată, va avea loc şi un show cu laser.

Echipamentul laser a fost testat aseară, iar pe scenă a făcut repetiții Holograf. Pe parcursul zilei, pe scena din centrul Capitalei vor urca Zinaida Julea, surorile Osoianu, orchestra fraţilor Advahov, orchestra Fluieraş, Costi Burlacu, Corina Ţepeș, Natalia Gordienco, Iurie Sadovnic, Vitalie Dani, Cristina Scarlat, formația Acord, Valy Boghean, trupa Angry Band.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente