Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Ziua mondială a tenisului în…

Ziua mondială a tenisului în R. Moldova

Ziua dedicată tenisului și persoanelor cu dizabilități va fi organizată în R. Moldova la 14 martie, în incinta Școlii Sportive Specializate Republicane de Tenis, str. Coca 59, începând cu ora 11:00. În cadrul evenimentului social-sportiv vor participa sportivii și reprezentanți ai Special Olympics, precum și tenismani naționali de top ai țării, care vor oferi master-class-uri și meciuri demonstrative pentru cei prezenți.

Ziua dedicată tenisului și persoanelor cu dizabilități va continua cu turneul de tenis „Oportunități Egale”, cu participarea tenismanilor în scaun cu rotile, jucătorilor de tenis de top ai țării și invitații – oaspeți de onoare la eveniment.

Printre cei care se vor angaja activ în competiția sportivă se numără și Serghei Afanasenco, ministrul Tineretului și Sportului, Marina Tauber, președintele Federației de Tenis din RM, invitați de onoare din sfera politică, socială, artiști naționali, dar și nume cunoscute ale tenisului autohton.

Evenimentul este deschis pentru toți doritorii de a asista la o sărbătoare adevărată a tenisului de câmp, prin prisma căruia ne propunem să promovăm cu adevărat oportunitățile egale în practicarea sportului la toate nivelele sociale și pentru toți doritorii.

Evenimentul este organizat de către Federația de Tenis din RM, împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului din RM, cu participarea Special Olympics Moldova, desfășurat sub lozinca „Oportunități Egale”.