Actualitate

VIDEO / O femeie a fost UCISĂ în plină stradă de un BOLNAV psihic

Crima a avut loc ziua în amiaza mare, în apropierea unei cofetării din Mioveni. Femeia, Georgeta Dorobanțu, în vârstă de 69 de ani, mergea liniștită pe stradă, când deodată, fără motiv, bărbatul, Alin Miniculescu, în vârstă de 37 de ani, s-a năpustit asupra ei și a înfipt de mai multe ori cuțitul în gâtul ei. Bătrâna a căzut pe stradă, într-o baltă de sânge, martorii intervenind imediat pentru a chema o ambulanță. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital, însă, din păcare, a murit în salvare.

 

Criminalul este cunoscut drept un bărbat cu probleme psihice și este recidivist. În noiembrie 2013, a fost internat timp de două săptămâni la Spitalul din Vedea, unde a fost supus unui tratament specific problemelor sale. În urmă cu trei ani, pe 13 august 2014, a atacat pe stradă o fată, în mod similar. Bărbatul s-a năpustit asupra tinerei, cu un cuțit, și a atacat-o în zona feselor și la picioare. În aceeași zi, a fost internat la Spitalul din Vedea, unde a stat timp de aproape un an, fiind externat la dispoziția medicului care îl trata.

Ulterior, bărbatul de două ori, cel mai recent în urmă cu o lună, pentru a-și primi tratamentul necesar, fiind externat de fiecare dată la scurt timp după administrarea lui. În prezent, bărbatul se afla sub grija mamei sale.

La această oră, criminalul se află la audieri la Poliția din Mioveni, urmând să fie luată o decizie în privința sa. Cel mai probabil, însă, acesta va fi internat într-un spital de boli psihice. 

Librtatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *