(VIDEO) Adolescenta care ar fi povestit că a fost răpită și violată de 6 bărbați a mințit?! Ce spune poliția

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Adolescenta în vârstă de 14 ani, care a dezvăluit că ar fi fost răpită din centrul orașului Briceni și violată de 6 bărbați, ar fi mințit. Potrivit poliției, aceasta este originară din satul Mândrești, raionul Telenești, și a recurs la acest gest, pentru a nu fi pedepsită de mama sa.

La 18 august curent, Inspectoratul de Poliție Briceni a plasat pe pagina sa de Facebook atenționarea cu privire la dispariția la 11 august de la domiciliu, din orașul Briceni, a unei minore de 14 ani.

La 21 august minora a fost găsită de poliție în raionul Călărași și adusă părinților. Ulterior, mama minorei a depus o plângere la Procuratura din Briceni precum că fata a fost răpită și violată.

Conform cererii depuse de către mama minorei, aceasta ar fi fost răpită de persoane necunoscute și dusă în orașul Edineț, unde a fost violată, apoi dusă în Ungheni, unde a înnoptat la un bărbat, cu care a făcut cunoștință pe stadionul din oraș. A doua zi, ea a plecat în satul Pitușca, raionul Călărași, unde a fost găsită de poliție.

Ulterior, minora a fost audiată în cadrul dosarului penal în condiții speciale, de către judecătorul de instrucție în prezența psihologului intervievator, unde a declarat că, interviul oferit publicației online, nu corespunde realității, din motiv ca să nu fie pedepsită de mama sa, pentru că a plecat de acasă de bună voie.

Astfel, adolescenta a confirmat că a avut un raport sexual contra voinței sale cu un locuitor al orașului Ungheni, în vârstă de 31 de ani. Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore, dar acesta nu-și recunoaște vina.

Urmărirea penală în acest caz continuă.

În imaginile video, adolescenta povestește detaliat ceea ce i s-a întâmplat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...