Recomandări de evenimente pentru 24 august, încă o zi de joi din luna lui Gustar

evenimente12
Foto: Anthony Ginsbrook

Zilele de joi sunt cele mai așteptate fiindcă ne apropie și mai mult de momentul în care putem lua o pauză. Nimic nu poate fi mai relaxant decât gândul că te așteaptă încă un weekend de vară, încărcat cu evenimente fierbinți și plimbări sub cerul înstelat.

# Drumul Fructelor 2017. La cules coarne

Fotografia postată de Madein.md.

De data aceasta organizatorii propun să facă o vizită, pe data de 24 august, unui producător autohton de coarne. Doritotii vor avea ocazia să procure pomușoarele la preț de producător, dar și să deguste gratuit aceste fructe direct din livadă. Participarea este absolut gratuită și se face în urma completării unei anchete, Detalii vedeți pe pagina de facebook a evenimentului.

# Masa rotundă „Proiectele de inovare și transfer tehnologic”

Fotografia postată de Agentia pentru Inovare si Transfer Tehnologic.

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) desfășoară pe data de 24 august 2017 o masă rotundă cu genericul
„Proiectele de inovare și transfer tehnologic și impactul lor asupra dezvoltării naționale”. Evenimentul începe mâine la ora 9:30, iar biletele pot fi achiziționate de pe iTicket, detalii urmăriți aici.

# Design Thinking

Fotografia postată de Nicoleta Damian.

Design Thinking este un proces de rezolvare a problemelor complexe într-un mod creativ, care pun accent pe empatie și experimentare. În timpul acestui workshop, vă veți aprofunda în procesul de design thinking, principiile și etapele principale cu exemple concrete. Prin exerciții interactive, veți deprinde formularea corectă a problemelor, generarea ideilor și conturarea pașilor necesari pentru aplicarea conceptelor în mediul de afaceri local. Evenimentul începe la ora 19:00, intrarea este liberă, dar trebuie să te înregistrezi în prealabil. Informații suplimentare găsești pe pagina de facebook a evenimentului.

# Gipsy Night! Dance and Live Music at Terrace!

Fotografia postată de Kira's Club.

O seară extraordinară ne așteaptă joi, 24 august cu un spectacol de dans super energetic și colorat și cu un recital acustic alert și ritmat acompaniat de niște băieți care o sa bucure urechile cu niște muzicuță în stil „gipsy”. Evenimentul începe la ora 20:00, iar intrarea este liberă, mai multe detalii găsiți aici.

# EMOJI FILMUL

Animația “Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților” ne invită să descoperim lumea secretă din propriul telefon. În aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite generic “emoji”. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente