Actualitate

CUM prepari CELE MAI BUNE MURĂTURI

În continure îți recomandăm o rețetă transmisă din generație în generație, care nu dă greș niciodată,

Iată o rețetă pentru gogoșari în oțet.

Ingrediente:

3 kg de gogoșari

1 litru de oțet

2 litri de apă

3 linguri sare gronjoasă

250 grame de zahăr

condimente pentru murături

Se amestecă aceste ingrediente și se pun pe foc, apoi se adaugă condimente pentru murături și se lasă până dă în clocot. Gogoșarul tăiat se pune în acest amestec și se lasă 5-7 minute până își schimbă culoarea. Cu ajutorul unei palete se scoate gogoșarul și se așează în borcane.

Se ornează cu frunze și rădăcini de țelină, morcovi și bucățele de conopidă. La sfârșit se toarnă compoziția care a fost lăsată la foc mic peste gogoșari. Se strâng borcanele bine și se depozitează undeva la rece timp de 2 săptămâni.

RTV.NET:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *