Îți place să gătești? Provoacă-ți talentul și creativitatea la un concurs național pentru bucătari

KZ4GBXSEZJ
Foto: Fargana Ismailova

Oficiul Național al Viei și Vinului invită bucătarii profesioniști și amatori să-și pună la încercare talentele în Concursul „Meșter Bucătar”, organizat în cadrul celui mai mmmmm festival al verii – „DeVin&Degust”. Participanții își vor demonstra măiestria culinară  ținând cont de laitmotivul festivalului – asocierea corectă și sănătoasă a vinurilor cu bucatele tradiționale moldovenești din regiunile cu indicație geografică protejată (IGP).

Fiecare bucătar va primi aceleași produse și același interval de timp, în care trebuie să uimească juriul, format din renumiți chefi locali. Participanții vor găti bucate tradiționale care pot fi combinate cu vinul, în patru etape: Vin și brânzeturi, Vin și carne, Vin și pește, Divin și desert.

E simplu să te înscrii în concurs!

Dacă ai 18 ani împliniți și ai o adevărată pasiune pentru gătit, ești candidatul perfect pentru concurs. Mai trebuie doar să completezi formularul de participare, în care să ne povestești câteva lucruri gustoase despre tine.

Ești așteptat la concursul „Meșter Bucătar”, pentru a impresiona juriul și publicul prin carismă, abilități și creativitate. Câștigătorul se va alege cu trofeul „Meșter Bucătar”, premii de la participanții la festivalul „DeVin&DeGust” – vinuri de calitate, dar și invitația de a participa gratuit la degustările organizate de Oficiul Național al Viei și Vinului cu ocazia sărbătorilor legate de vinificație în acest an.

Vino pe 26 august 2017, la Complexul Etno-Cultural VATRA (șos. Chișinău-Ungheni, km 32), la „DeGust&DeVin”, să celebrăm împreună Vinul Moldovei asortat cu bucate tradiționale și cultura specifice fiecărei regiuni IGP din țara noastră.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente