Donald Trump i-a mulţumit fostului său strateg-şef pentru campania împotriva lui Hillary Clinton

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele american Donald Trump i-a transmis, sâmbătă, mulţumiri publice fostului său strateg-şef Steve Bannon pentru contribuţia lui în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2016, relatează site-ul agenţiei Reuters.

„Vreau să-i mulţumesc lui Steve Bannon pentru mandatul său. A contribuit la campanie pe durata candidaturii mele împotriva coruptei Hillary Clinton. A fost foarte bun! Îţi mulţumesc, S”, a scris Donald Trump pe contul de Twitter.

Vineri, Steve Bannon, în vârstă de 63 de ani, a fost demis din funcţia de stratef-şef al Casei Albe, după un mandat de şapte luni. Bannon a servit în Marina SUA, apoi a lucrat ca bancher la compania Goldman Sachs. Între 1991 şi 2016, a fost producător executiv la Hollywood şi a contribuit la 18 filme.

Recent, Steve Bannon a avut mai multe dispute cu unii consilieri de la Casa Alba şi a criticat poziţia lui Donald Trump faţă de Coreea de Nord, nefiind adeptul unei soluţii militare împotriva Phenianului.

Joi, fostul strateg-şef al lui Donald Trump a declarat că Statele Unite se află într-un război economic cu China şi a avertizat că Washingtonul va sancţiona China pentru practicile comerciale neloiale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...