Jobul de vis! Cazare într-o vilă la malul mării, salariul de 100 de mii de lire: Cine poate aplica

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cuplu din Barbados face o ofertă mai neobişnuită pentru un post de dădacă pentru cei patru copii ai lor. Cea care va fi angajată va fi privilegiată, promit părinţii. Pe lângă salariul de 100.000 de lire pe an, aceştia îi vor asigura viitoarei dădace, gratuit, şederea într-o locuinţă luxoasă, dar şi alte beneficii precum accesul la un parc sportiv şi la restaurante cu stele Michelin.

Nu oricine poate aplica, însă, pentru un astfel de job, părinţii fiind stricţi în privinţa criteriilor pe care candidata ideală trebuie să le îndeplinească. În primul rând, viitoarea bonă trebuie să fi absolvit studii de specialitate în psihologia copilului şi să aibă cel puţin 15 ani experienţă în domeniu.

De asemenea, potenţiala dădacă trebuie să îi supravegheze permanent pe cei patru copii ai cuplului de 2, 5, 7, respectiv 12 ani. Totodată, aceasta trebuie să îşi dea seama când este momentul să se retragă pentru a acorda intimitate familiei.

O altă cerinţă cerută de părinţi este disponibilitatea de a merge des cu avionul (chiar şi de trei ori pe săptămână), întrucât familia călătoreşte destul de mult, aceasta având locuinţe şi în Londra, Cape Town şi Atlanta.

Programul de lucru este de şase zile pe săptămâmă, între orele 07.00 şi 20.00. Fondatorul Childcare.co.uk Richard Conway spune că oferta pare a fi „cel mai bun job de dădacă din lume”.

„Părinţii ştiu ce vor şi sunt dispuşi să ofere anumite avantaje şi un salariu atractiv pentru persoana potrivită“, a mai completat Richard Conway, potrivit publicaţiei „The Sun“.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...