Pericolul din COVRIGI! Ţin de foame, dar ne ÎMBOLNĂVESC
Se pare că românii ajung, uneori, să consume şi 400 de milioane de covrigi într-o lună, însă pericolul nu este doar de îngrăşare. Află ce alte efecte adverse au popularele produse de panificaţie!
Potrivit csid.ro, jumătate din populaţia de la oraşe consumă zilnic cel puţin un covrig. Un astfel de produs de panificaţie conţine între 250 şi 300 de calorii, 50 de grame de carbohidraţi şi niciun nutrient. Covrigii duc în timp la îngrăşare, prin faptul că afectează şi pancreasul şi ajută la acumularea de grăsimi în organism.
Astfel, din această cauză, consumul de covrigi pe termen lung poate duce chiar şi la boli cardiovasculare. De altfel, nutriţioniştii spun că cei care consumă zilnic covrigi au o greutate dublă, faţă de cei care consumă o dată pe lună.
Totuşi, dacă vreţi să consumaţi covrigi zilnic, ar fi bine dacă aţi face şi sport, cel puţin dou-trei ore pe zi!
Festivalul Tradițiilor Românești REVINE la Chișinău sub Înaltul PATRONAJ al președintelui României, Klaus Werner Iohannis
Șefa PA, Dragalin, insistă pe crearea DNA-ului moldovenesc: „În 30 de zile mi-aș putea alege echipa în care am încredere, iar dacă apar probleme le zici PLEACĂ de unde ai venit... E simplu, rapid și echitabil. Am reușit să REVOLUȚIONEZ instituția”
ULTIMA ORĂ // Patru PARTIDE ar accede în Parlament, dacă ar avea loc alegeri parlamentare anticipate. PAS este în TOPUL preferințelor, însă PSRM-PCRM-Partidul „Șansă” ar avea împreună 56 de mandate