S-a lăsat de atletism și se poate apuca de fotbal: Usain Bolt a primit o ofertă de la un club

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Clubul portughez Beira-Mar a postat pe pagina oficială de Facebook, un mesaj adresat jamaicanului Usain Bolt, căruia îi propune, cu umor, să joace fotbal pentru această echipă, oferindu-i şi câteva motive pentru a accepta: sandvişuri, deserturi, plimbare cu barca, bere și posibile petreceri.

Beira-Mar a postat şi o imagine în care apare un tricou cu numele lui Bolt în culorile galben-negru, aceleaşi ca ale echipamentelor atleţilor jamaicani, cu mesajul: „Usain Bolt, tu vei păstra galbenul, noi te vom menţine campion!”.

„Beira Mar este o echipă la care visele devin realitate, astfel că ne anunţăm disponibilitatea pentru a împlini visul unuia dintre cei mai buni atleţi ai tuturor timpurilor. Usain Bolt, vino şi împlineşte-ţi visul. Vino să joci fotbal pentru Beira-Mar. Suntem conştienţi de importanţa unui astfel de pas şi am riscat totul pentru a-ţi oferi cel mai bun contract”, se menţionează în mesajul de pe Facebook al clubului portughez.

Beira-Mar enumeră şi ceea ce îi oferă lui Bolt: „Onoarea de a ne purta echipamentul, cei mai buni fani din lume, 3 «bifanas» (o friptură foarte bună în pâine) pe săptămână la Agusto şi 3 burgeri la Ramona (cu sos, dar nu şi cartofi prăjiţi… vremurile nu sunt uşoare pentru nimeni), 3 «Ovos Moles» pe zi (dacă nu le mănâncă nimeni înaintea ta în vestiar… este un desert tradiţional din Aveiro), o plimbare cu «Moliceiro» (o barcă) (doar o plimbare… la 10 euro plimbarea, nu putem oferi mai mult!), un telefon mobil cu contacte din Portugalia, numărul preşedintelui Marcelo (care probabil va veni primul când te vei accidenta din nou), numărul celor de la Azar do Kralj (ştim că îţi plac petrecerile şi ei le organizează pe cele mai tari din ţară), berile pe care le vrei la barul stadionului”.

Echipa Beira-Mar evoluează în campionatul regional din Aveiro.

Usain Bolt, în vârstă de 30 de ani, s-a retras din activitatea de atlet în această vară, după Campionatele Mondiale de atletism. Jamaicanul are în palmares opt titluri olimpice, 11 medalii de aur, două de argint şi una de bronz la Campionatele Mondiale.

El a declarat anterior că și-ar dori să joace fotbal după ce se lasă de atletism, menționând că echipa sa favorită este Manchester United.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...