După Neymar, și Messi ar putea părăsi Barcelona; Încă nu a semnat contractul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Starul argentinian Lionel Messi nu a semnat încă noul contract cu Barcelona, după cum a recunoscut vicepreşedintele clubului, Jordi Mestre.

Barcelona i-a oferit lui Messi un nou contract, valabil până în 2021, cu opţiune pentru un sezon suplimentar, iar preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, anunţase la începutul lunii iulie că atacantul argentinian şi-a pus semnătura pe noul acord, scrie cotidianul catalan Sport. Mișcarea fusese prezentată cu surle și trâmbițe, dar acum șefii Barcelonei recunosc că semnătura jucătorului încă nu există în acte.

Jordi Mestre a precizat, însă, că noul contract nu a fost încă parafat, chiar dacă cele două părţi s-au pus de acord sub toate aspectele.

„Am discutat, ne-am pus de acord şi aşteptăm doar să găsim o dată pentru semnarea sa”, a afirmat oficialul catalan, cu ocazia prezentării noii achiziţii a Barcelonei, mijlocaşul brazilian Paulinho.

În urmă cu o lună, același Jordi Mestre garanta „200%” că Neymar va continua alături de FC Barcelona, lucru care nu s-a întâmplat, atacantul brazilian plecând între timp la Paris Saint-Germain pentru 222 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...