Doi minori lipeau afișe denigratoare în Colonița pe timp de noapte/ VIDEO

În noaptea de 12 spre 13 iunie, ora 01:05, pe strada Ștefan cel Mare din satul Colonița, municipiul Chișinău, în adiacentul Primăriei de către doi localnici au fost depistați doi minori de 16 de ani, care aveau asupra lor foi A4 cu conținut denigrator despre primarul degrevat din funcție care candidează la funcția de primar al satului.

Potrivit poliției, localnicii au solicitat la fața locului grupa de documentare din cadrul IP Ciocana care a stabilit că minorii au primit pliantele de la 2 persoane necunoscute în centrul satului Coloniţa, la ora 22.00, pentru a fi ulterior distribuite în localitate. După răspîndirea acestor pliante, tinerii urmau să fie remuneraţi de către o persoana cu câte 100 lei fiecare.

Materialele acumulate urmează să fie remise Comisiei Electorale Centrale pentru luarea unei decizii legale.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.