Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția din 17 august a Ziarului de Gardă aflați detalii despre averile, CV-urile și integritatea celor patru candidați la șefia Aurtorității Naționale de Integritate. Aflați cine s-a mutat în casă nouă, cine se judecă cu Gas Natural Fenosa pentru un teren îngrădit ilegal și de ce un candidat și-a dus elicopterul la reparație.

În același număr citiți despre lipsa de surprize în concursurile pentru funcțiile de șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și de șef al Procuraturii Chișinău.

În ziarul din 17 august aflați cum la opt luni după ce au fost reținuți pentru corupere pasivă, un susținător PDM și ruda șefului Serviciului Vamal nu doar că nu au ajuns pe banca acuzaților, dar și au fost promovați în funcții noi.

Toto mâine aflați cum șefii secretariatelor „împart” premii bănești președinților instanțelor cu acazia Zilei Independneței și a sărbătorii Limba Noastră.

Politic: Orheiul lui Șor iese din CALM cu acuzații

Actual: Șefii secretariatelor „împart” premii bănești președinților instanțelor

Dosar: Candidații la șefia ANI: Avere, interese și integritate

Dosar: CV-urile și averea noilor șefi ai PCCOCS și Procuraturii Chișinău

Dosar: Ruda șefului Serviciului Vamal și membrul PDM reținuți pentru corupție și promovați în sistem

Exclusiv: Interviu cu Tatiana Jizdan, din Anenii Noi, emigrată în Germania „Când apelezi la guvernare, imediat condiționează cu aderarea la vreun partid”

Trăind de Gardă: Viața după AVC. Învățăm să ne punem pe picioare

La marginea Europei:  Confesiunile religioase din R. Moldova despre avort, divorț și venituri – Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea

Oameni: Casele din stuf de pe malul Nistrului construite de meșterul popular Pavel Țăranu

Circ în tramvai: 100 de ani de închisoare pentru măturile de la Criva

Editorial

Petru Grozavu: Două mandate și basta

Aneta Grosu: Ucigașii de copii

Alina Radu: Dodon le ia banii, apoi îi hărțuiește

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay