Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi de joi cu mult soare

evenimente52
Foto: Allef Vinicius

Zilele de joi, în special de vară, sunt încărcate cu o doză de lumină și bună dispoziție. Chiar dacă săptămâna de muncă încă nu s-a încheiat, nu e un motiv să te limitezi și să renunți la distracții. Echipa #diez vine cu un set de recomandări, care te vor ajuta să iei o pauză într-o zi însorită.

# Cutia NeagrăFotografia postată de Teatrul Geneza Art.

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. Spectacolul începe la ora 19:00, în data de 17 august, biletele pot fi achizioționate de pe iTicket sau a casele de bilete ale teatrului, mai multe informații găsiți aici.

# CEED Grow: Despre succes și eșec cu Ion Chirpalov

Fotografia postată de CEED Moldova.

Ești așteptat joi, 17 august la Orange Monin Wi-Fi Cafe , (str. Stefan cel Mare 130), începând cu ora 17.30, pentru a discuta despre succese, riscuri și eșecuri cu Ion Chirpalov, persoana, care activând la InvestPrivat Bank, a reușit în premieră, să lanseze cardurile bancare cu cip. Detalii despre eveniment găsești pa pagina de facebook.

# Dă cu zarul, e rândul tău! Joc Cashflow

Fotografia postată de CASHFLOW Club.

Pentru ca în viața ta să se întâmple ceva pozitiv, e nevoie deseori să faci ceva. Să dai un telefon, să ceri un sfat, să citești o carte, totul începe cu intenția de a o face. În jocul Cashflow totul începe cu a da cu zarul, asta trebuie să faci chiar înainte să găsești o oportunitate pe care să o valorifici. Informații suplimentare găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

# Maraton de filme 2017

Fotografia postată de StepPoint.

Începând cu ora 16:00, 17 august, ai oportunitatea de a viziona cele cele mai noi filme ale anului 2017, în cea mai bună calitate și într-o atmosferă liniștită la StePoint. Vor fi difuzate următoarele filme: Wonder Woman(Femeia Fantastică), The Mummy(Mumia), Kong: Skull Island(Kong :Insula Caniilor), Logan. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Meet an American with Jimmy Harper

Fotografia postată de American Resource Center.

ARC vă invită la sesiunea tradițională „Meet an American”. Speakerul, de data aceasta, este Jimmy Harper, care în prezent lucrează ca manager de proiecte la Secțiunea pentru Afaceri Publice la Ambasada SUA Chișinău. Joi, 17 august, ora 15:00, Jimmy va vorbi despre sportul său preferat: Baseball. Dacă nu dorești să ratezi această sesiune, vino începând cu ora 15:00 și vizitează pagina de facebook a evenimentului pentru mai multe detalii.

# The Hitman’s Bodyguard


Hitman’s Bodyguard urmăreşte acţiunile unuia dintre cei mai versaţi agenţi de protecţie din lume – personajul jucat de Reynolds – care se vede nevoit să îi stea alături unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au fost în tabere opuse mulţi ani şi nu se prea agreează, însă acum sunt nevoiţi să-şi unească forţele împotriva celor care ar face orice ca asasinul să nu ajungă să depună mărturie. Detalii spulimentare găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente