(FOTO) Percheziții de amploare la un penitenciar din Republica Moldova: Oamenii legii au găsit telefoane, alcool, aur și droguri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Percheziţii de amploare în Penitenciarul nr.18-Brănești au fost desfășurate astăzi de către oamenii legii. Aceștia au ridicat telefoane, băuturi alcoolice, aur, bani, droguri și alte lucruri interzise.

Efectuarea percheziției de către organele de resort a fost determinată de necesitatea ridicării obiectelor și substanțelor interzise în penitenciar, în baza unei cauze penale, în temeiul încheierilor emise de Judecătoria orașului Ungheni și Judecătoria Chișinău (sediul Ciocana).

În rezultatul verificărilor de specialitate, oamenii legii au ridicat din diverse ascunzişuri improvizate: 81 de telefoane mobile și accesorii pentru acestea, aproximativ 40 de litri de băuturi alcoolice produse în interiorul penitenciarului, 13.900 de lei, articole din aur, 6 kg de drojdie, cărți de joc și presupuse substanțe narcotice.

În prezent se efectuează măsuri în vederea stabilirii circumstanțelor pătrunderii obiectelor interzise în interiorul penitenciarului, precum și identificării persoanelor potențial implicate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...