Cinci recomandări de evenimente colorate pentru un început de săptămână cât mai reușit

evenimente39
Foto: Matt Glm

E început de săptămână, e august, e timpul distracțiilor, iar noi am pregătit pentru tine cinci recomandări de evenimente colorate pentru ziua de marți, 15 august. Nu ezita să-ți petreci timpul frumos în ultima lună de vară!

#Tech Pizza with Simon Obstbaum #2

facebook.com/DrupalMoldova

Tech Pizza este un eveniment care adună comunitatea IT într-un mediu informal cu pizza și băuturi răcoritoare pentru a discuta despre tendințele IT și inovațiile uimitoare, împreună cu un invitat special. Aceasta duce la dezvoltarea pieței TIC locale și la consolidarea comunității antreprenoriale a TIC.

Invitatul special este Simon Obstbaum – cu peste 13 ani de experiență în dezvoltarea de aplicații software, a înființat compania IT-Outsourcing cu birouri în Germania, România, Republica Moldova și Malaezia și are în prezent peste 100 de angajați. Anterior, a lucrat administrator de rețea, consultant IT și dezvoltator de software.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

#Frumoasa călătorie a urșilor panda

facebook.com/TeatrulGenezaArt

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca.

Prețul biletelor: 100 de lei.
Le puteți comanda de pe iTicket.
Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746

Mai multe detalii găsești AICI.

#FILMCHiOȘC: La fête est finie (Petrecerea a luat sfârșit)

facebook.com/chiosc

La fête est finie (Petrecerea a luat sfârșit) – film documentar de Nicolas Burlaud, 2014 / 74 ’ / Franța.  15 august 2017, ora 21:00, Apartament Deschis, str. București 68/1, Chișinău.

Marseille se transformă rapid într-un oraș ca oricare altul. Sub presiunea multiplelor asalturi ale politicii de planificare urbană, orașul se face uniform, plat și burghez. Această transformare a avut loc cu prețul excluderii claselor de jos, alungându-le spre periferiile de nord. Alegerea sa în 2013 drept “Capitala Europeană a Culturii” a permis o accelerare dramatică a acestei mutații. Pe când brutalitatea și frecvența excavatoarelor cristalizează anxietate și rezistență, festivitățile ne cufundă intr-o stare de stupoare.

Această proiecție este parte a programului Centrul Civic al Chișinăului – cinema în aer liber, și beneficiază de susținerea Ministerului Culturii al R. Moldova în cadrul proiectului CHIOȘC.

#A doua adunare a rezidenților ATI!

facebook.com/ICUTrainee.md

Oficial! A doua adunare a medicilor rezidenți ATI va avea loc pe 15 august 2017, la ora 15:00, în cadrul Spitalului International Medpark.

Programul: 
1. Formarea comitetului national „Rezident ATI Moldova”.
2. Seminar cu tema „Bazele Ecocardiografiei” + workshop practic, pe intelesul tuturor.
3. Discuții.
Mai multe detalii utile despre eveniment găsești AICI.

#Ședința Top Toastmasters din 15.08.2017

facebook.com/TopToastmastersClub

Top Toastmasters Club este o organizație non-profit care face parte din marea familie Toastmasters International, scopul căreia este creșterea abilităților de oratorie prin întâlnirile de networking locale și internaționale.

Agenda ședinței pentru data de 15 August 2017

Deschiderea ședinței Preşedintele Top Toastmasters Club (Chișinău)
Prezentarea oaspeților – Marcella Zgircibaba

Toastmasterul serii prezintă vorbitorii – Alexander Constantinov
Oratorul 1: Lidy Dogot
Oratorul 2: Johnny St
Oratorul 3: Vadim Millioner
Oratorul 4: Iradiada Lenţa

Mai multe detalii găsești AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente