00:55:02 29.03.2024
Stiri

VIDEO de COŞMAR: O şoferiţă s-a PRĂBUŞIT în gol de la etajul 7 al unei parcări, cu tot cu maşină

Știri 13.08.2017 17:00 Vizualizări2467 Autor: Ziarul National


Un accident incredibil a fost surprins de camere de supraveghere în oraşul Austin, Texas.

Christi Bowmer, o femeie de 49 de ani din Texas, aflată în Littlefield Parking Garage din Austin, la etajul 7 al parcării, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie a BMW-ului său şi s-a prăbuşit în gol, peste o altă maşină, care se pregătea să părăsească parcarea.


„Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor”, a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident, dar care nu-i pun viaţa în pericol.

Femeia spune că maşina BMW în care se afla i-a salvat viaţa, şi mulţumeşte tuturor celor care au ajutat-o, în special celui care a scos-o din maşina prăbuşită: ”Medicii au spus că dacă nu mă scotea din maşină nu aş fi supravieţuit. Aş fi sângerat în maşină până aş fi murit”, potrivit celor de la knax.com.

La volanul celeilalte maşini se afla William Burch, care a povestit că vorbea la telefon cu mama lui în momentul incidentului. “Îmi pot imagina ce a gândit când i-am spus: “Tocmai a aterizat o maşină peste mine. Trebuie să închid”.

Avocatul femeii care a căzut în gol cu maşina spune că aceasta va da în judecată parcarea pentru ca ”pericolul” din aceste parcări să fie ”rezolvat”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md