Secrete ale telefoanelor cu Android pe care mulți utilizatori nu le cunosc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Telefoanele care folosesc sistemul de operare Android sunt cele mai răspândite la nivel global, dar, cu toate acestea, nu mulți știu capacitățile maxime ale acestor dispozitive și așa numitele secrete ale Androidului.

Economisirea baterie, folosirea telefonului pe post de telecomandă sau redarea cu sunet a mesajelor sau chiar a acestui text sunt doar câteva dintre acele secrete ale Androidului care își vor face telefonul să funcționeze la capacitate maximă.

Secrete ale Androidului

1.Economisirea energiei acumulatorului – Un fundal negru sau simplu, întunecat, ales pentru ecranul dvs. Va duce la oprirea evidențierii automată a pixelilor și astfel o să aveți parte de o durată mai mare de folosirea a bateriei după un ciclu de încărcare.

2.Text-to-speech – Cu ajutorul acestei funcții, nu doar că poți citi orice, dar poți să și asculți. Accesați Setări -> Accesibilitate și activați opțiunea de ieșire text în vorbire.

3.Telecomandă – Telefoanele cu Android permit instalarea unor aplicații care te pot ajuta să schimbi canalele televizorul direct cu ajutorul smartphonului tău.

4. Activarea modului Guest – Dacă doriți să împrumutați telefonul unei alte persoane, utilizați modul Guest. Adăugați o invitație și veți putea alege acțiunile care vor fi permise persoanei în mâinile căreia va ajunge dispozitivul.

5. Mărirea ecranului – Persoanele cu o vedere mai slabă pot accesa Setări -> Accesibilitate -> Gesturi de mărire. Apoi, veți putea să măriți orice parte a ecranului doar prin atingerea acestuia.

6. Modul Hotspot – Nu ai nevoie neapărat de un modem de internet sau un router pentru a avea internet pe un alt dispozitiv. Smartphoneul tău cu Android poate face asta. Settings – Tethering and portable hotspot și apasă butonul Portable WLAN hotspot.

7. Controlați telefonul cu mișcări ale capului – După instalarea unei aplicații gratuite numite EVA Facial Mouse, veți putea controla dispozitivul Android cu mișcări ale capului, astfel încât dacă aveți mâinile ocupate să va bucurați de utilizarea telefonului în continuare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...