AC Milan, aproape de încă un transfer important: 100 de milioane de euro pentru un atacant italian

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

AC Milan vrea să dea lovitura în ultima parte a perioadei de transferuri! Chinezii de pe San Siro sunt dispuşi să plătească 75 de milioane de euro plus M’Baye Niang, pentru a-l lua de la Torino pe Andrea Belotti.

Belotti are clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro, dar aceasta poate fi activată doar de echipe din afara Italiei, susţine La Stampa.

Belotti este sub contract până la 2021. Cumpărat de la Palermo, în 2015, pentru 8,4 milioane de euro, atacantul de 23 de ani a marcat în stagiunea precedentă 28 de goluri, oferind şi 8 assist-uri, în toate competiţiile.

„Ne gândim să facem un transfer pentru atac, ar fi bine să-l avem aici pe unul dintre Belotti, Morata sau Aubameyang. Trebuie să înţelegem însă că resursele noastre financiare nu sunt nelimitate”, a declarat CEO-ul „rossonerilor”, Marco Fassone, cu o lună în urmă.

”Rossonerii” au luat în serios perioada de transferuri din această vară și sunt deciși să continue pe aceeași cale. Căpitanul lui Lazio, Lucas Biglia, Mateo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Andre Silva, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, Franck Kessie, Fabio Borini şi Leonardo Bonucci sunt achiziţiile verii de până acum pentru AC Milan și pentru care a plătit peste 200 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...