(FOTO) Cum arată acum, la 16 ani, „cea mai frumoasă fată din lume“

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În urmă cu 10 ani, imaginile cu o copilă de doar şase ani făceau înconjurul internetului, iar micuţa a fost desemnată rapid „cea mai frumoasă fată din lume“. Acum, la 16 ani, tânăra s-a transformat radical, dar a rămas la fel de fermecătoare.

La vârsta de şase ani, Thylane Lena-Rose Blondeau a fost desemnată „cea mai frumoasă fată din lume“, iar fotografiile în care fixa cu privirea obiectivul aparatului au devenit celebre.

La vârsta de şase ani, Thylane Lena-Rose Blondeau a fost desemnată „cea mai frumoasă fată din lume“, iar fotografiile în care fixa cu privirea obiectivul aparatului au devenit celebre. Fiica fotbalistului francez Patrick Blondeau şi al prezentatoarei TV Veronika Loubry, Thylane şi-a început cariera de model la vârsta de patru ani. Încă de atunci, experţii au descris-o ca fiind „noua stea“ a industriei şi au comparat-o cu Brigitte Bardot, care la rândul ei a apărut în revista „Elle“ la 15 ani.

La zece ani devenea una dintre cele mai tinere modele din istoria prestigioasei reviste „Vogue“, iar trei ani mai târziu apărea pentru prima dată pe coperta unei reviste – „Jalouse“ –, fotografii ce i-au adus titlul de „noua Kate Moss“.

Thylane Blondeau, acum în vârstă de 16 ani, şi-a păstrat privirea pătrunzătoarea şi s-a transformat într-o tânără fermecătoare, vânată de oamenii din industria modei. Puştoaica a semnat deja un contract avantajos cu L’Oreal Paris, devenind imaginea companiei.

Tânăra este reprezentată de agenţia de modele IMG, aceeaşi care se ocupă de surorile Gigi şi Bella Hadid, precum şi de fiica modelului Cindy Crawford.

Într-un interviu recent, Thylane Blondeau a declarat că îşi doreşte să joace în filme, idolul ei fiind actriţa americană Angelina Jolie. „Ea este modelul meu în ceea ce priveşte actoria. Dacă aş putea juca alături de cineva, cu siguranţă ea ar fi acea persoană“, a declarat tânăra, citată de The Sun.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...