Alătură-te echipei Hospices of Hope Moldova! Vino la cursa Chișinău International Marathon 2017 și redă speranța celor care nu pot alerga

Untitled

La data de 1 octombrie, la Chișinău va avea loc cea de-a III-a ediție a Chișinău International Marathon. Anul acesta, organizatorii și-au propus să adune la eveniment câteva mii de alergători din Moldova și de peste hotarele ei, iar începând cu ora 08.00 să fie dat startul unuia dintre cele mai așteptate evenimente sportive din țară.

Cei care vor veni să alerge, vor putea alege să dea o valoare mai speciale medaliei primite la sfârșitul cursei, alergând pentru cauza Hospice of Hope Moldova.

Regulile sunt simple:

# Înregistrează-te, completând formularul și așteaptă să te contacteze organizatorii

# Colectează 100 de euro pentru cauza Hospices of Hope Moldova

# Aleargă distanța pe care ai ales-o, fiind conștient de faptul că fiecare metru parcurs readuce speranța în viața unei persoane cu condiții limitatoare de viață.

La această ediție a Maratonului doritorii pot alege între cinci distanțe, astfel încât să poată participa oricine, indiferent de modul de pregătire:

# 1,5 KM – Fun Run

# 5 KM

# 10 KM

# 21,0975 KM – Semi-Maraton

# 42,195 KM – Maraton

Join the team

Hospices of Hope este o organizație de caritate fondată în Marea Britanie, care se află la cea de a 25-a aniversare și care susține consolidarea și dezvoltare  serviciilor de îngrijire paliativă (asistență medicală, socială și psiho-emoțională) oferite persoanelor care suferă de boli incurabile, sau condiții limitatoare de viață în regiunea de Sud-Est a Europei.

În Republica Moldova, Hospices of Hope susține și dezvoltă serviciile de îngrijire paliativă încă din 2008 în zona Chișinăului. Din 2017, Hospices of Hope și-a redirecționat atenția înspre nevoia acută de a dezvolta și de a susține, prin organizații specializate și de caritate, copiii și adulții care suferă de condiții limitatoare de viață din raioanele Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente