Barcelona are din nou probleme cu transferurile; Coutinho trebuie „să declanșeze un război” pentru a pleca de la Liverpool

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dorit intens de FC Barcelona, Philippe Coutinho este avertizat de legenda lui Liverpool, Steven Gerrard. Fostul căpitan de pe Anfield a spus că brazilianul va trebui să declanșeze un război dacă vrea să plece la catalani.

”Partea bună pentru fanii lui Liverpool este că managerul e disperat să-l păstreze și face tot posibilul pentru acest lucru să se întâmple. Proprietarii își doresc ca el să rămână. Liverpool nu este într-o situație în care să aibă nevoie de bani. Nu suntem un club care să vândă, așa că cei din conducere vor face tot ce pot pentru a-l determina să rămână”, a declarat Steven Gerrard.

”În final, este vorba despre ceea ce vrea Philippe Coutinho, este decizia sa. Depinde de ce tip de război este pregătit să creeze pentru a pleca, pentru că Liverpool nu-l va lăsa foarte ușor”, a continua Gerrard.

Fostul căpitan al lui Liverpool a mai susținut că nu-și dorește ca ceea ce s-a întâmplat cu Javier Mascherano și Luis Suarez, jucătorii plecați de pe Anfield pe Camp Nou, să nu se întâmple și cu Philippe Coutinho.

”Este foarte, foarte dificil. În special cu jucătorii sud-americani, care tot timpul spun că visul lor este acela de a juca pentru Barcelona. Am experimentat asta înainte, ca jucător și ca fan, cu Mascherano, cu Suarez. Este o situație dificilă pentru club”, a mai zis Gerrard, care a recunoscut că se roagă ca Philippe Coutinho să se afle la Liverpool și după încheierea perioadei de transferuri.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, Steven Gerrard a devenit expert al postului britanic de televiziune BT Sport și antrenor al echipei Under 18 a lui Liverpool.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...