Un tânăr de 20 de ani, reținut după ce a furat un automobil din curtea unui bloc de locuit

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oamenii legii au reţinut tânărul de 20 ani, originari din raionul Nisporeni, în urma măsurilor de investigaţii speciale demarate, implicat în furturi de automobile de producţie sovietică.

Acesta a fost localizat şi încătuşat într-un parc din sectorul Buiucani, după ce a parcat automobilul de model VAZ, răpit din curtea unui bloc de locuit în noaptea spre 2 august curent.

Fiind demarate cercetări la faţa locului, în portbagajul automobilului au fost depistate mai multe accesorii auto furate, fapt ce ar fi fost confirmat de bănuit. El a fost condus la Inspectorat pentru audieri, unde şi-ar fi recunoscut vinovăţia, iar automobilul urma să fie predat proprietarului.

Reamintim că, individul a fost anunţat în urmărire penală de către poliţişti, după ce ar furat un alt automobil şi ar fi încercat să-l vândă unui locuitor din satul Selişte, raionul Nisporeni.

Actualmente este cercetat penal şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 de lei la 27.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Anterior individul a fost judecat pentru fapte similare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...