Jose Mourinho îl vrea pe Bale; Ce mesaj i-a transmis înainte de Supercupa Europei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jose Mourinho și-a anunțat încă o dată interesul pentru Gareth Bale, chiar înaintea Supercupei Europei. „The Special One” i-a transmis galezului prin care susține că îl așteaptă pe Old Trafford.

„Dacă Bale va juca mâine împotriva noastră, înseamnă că planurile lui sunt să rămână la Madrid. Dacă nu va juca, mă voi lupta cu ceilalți pentru el. Dacă el ar fi pe picior de plecare, m-aș lupta cu restul antrenorilor pentru el”, a spus Mourinho, într-o conferință de presă.

Zilele trecute, presa din Spania a scris despre mai multe motive pentru care Bale ar putea pleca de la Real Madrid, printre care și posibilitatea ca Marco Asensio să joace titular în locul britanicului.

Mai mult decât atât, aceștia au amintit faptul că Bale, care a fost și destul de mult timp accidentat în sezonul trecut, nu a fost pe teren, de la început, în niciuna dintre finalele jucate de madrileni.

În urmă cu scurt timp, ibericii au speculat și pe marginea faptului că Bale ar putea fi folosit ca monedă de schimb de Florentino Perez, pentru ca președintele lui Real Madrid să-l obțină, în sfârșit, pe portarul pe care și-l dorește de mult timp, David de Gea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...