Fă-ți un selfie la covor! Proiectul Madein.md invită doritorii la o lecție de țesut covoare

20668427_1602344673130585_201423363_n
Foto: diez.md

Îți mai amintești cât de populare erau cândva fotografiile pe fundalul unui covor? Erai desconsiderat dacă nu aveai afișat pe tot peretele un covor strămoșesc, sau unul mai în vogă. Fără dubii, simbolica utilizată la ornamentarea acestor obiecte decorative ascunde multe înțelesuri. Acum ai ocazia să pătrunzi în lumea misterioasă a muncii de după cadru.

Doritorii ce vor să afle cum decurge un proces de creare a covoarelor sunt așteptați la o nouă excursie organizată de Madein.md.

Proiectul Madein.md  invită lumea la fabrica Floare – Carpet, pentru o lecție de țesut covoare. Vei avea oportunitatea să urmărești cât de mult a evoluat tehnologia în acest domeniu, să vizualizezi tot procesul tehnologic, de la început și până la final, să pui întrebările care te interesează, dar și să ajungi acasă cu vreun covoraș drăguț, deoarece din multitudinea de lucrări expuse, la sigur vei pune ochiul pe vreo una.

Pentru a participa la excursie, doritorii trebuie să se înregistreze completând acest formular.

Excursia va începe pe 8 august, la ora 10:00 și va dura aproximativ o oră. Mai multe detalii despre eveniment aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente