15:20:48 28.03.2024
Stiri

FOTO, VIDEO // „Caravana UNIRII” a ajuns în peste 300 de localități ale R. Moldova: „Nimic nu ne oprește”

Știri 07.08.2017 13:40 Vizualizări1786 Autor: Ziarul National


De la începutul lunii iulie și până în prezent, reprezentanții Asociației „UNIREA-ODIP” au ajuns cu „Caravana Unirii” în peste 300 de localități din zece raioane ale R. Moldova.

Acum, tinerii unioniști le explică locuitorilor din raionul Anenii Noi beneficiile Unirii R. Moldova cu România, după ce au făcut același lucru în raioanele Ialoveni, Strășeni, Călărași, Ungheni, Criuleni, Orhei, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă și Nisporeni.

Voluntarii „ODIP” merg din casă în casă și vorbesc cu fiecare om în parte, informându-i cu privire la avantajele apropierii celor două maluri de Prut.

„Au mai rămas zile numărate până la finele Caravanei Unirii, zile în care vom vizita raioanele Anenii Noi și Criuleni. În fiecare sat întâlnim oameni care simt românește și semnează pentru Unire. Există și oameni sceptici, dezamăgiți sau care pur și simplu au fost manipulați de propaganda rusă. Cu toate acestea, rezultatele sunt vizibile, iar numărul unioniștilor crește”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AO „UNIREA – ODIP”.



Voluntarii i-au informat pe oameni și despre adevătatele fapte ale președintelui Igor Dodon, care pledează pentru apropierea R. Moldova de Rusia.

„Chiar dacă termometrele arată că avem parte de caniculă, nu ne oprește nimic. Scopul nostru e să informăm oamenii și să îi aducem acasă – în România Mare. Chiar și cei sceptici încep să realizeze că unirea este unica soluție”, a declarat Radu Pâslari, coordonator al Caravanei Unirii.

Campania de informare va dura până la 10 august curent.



Foto: „UNIREA-ODIP”


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md