6 cântece noi pe care să le asculți la sfârșitul acestei săptămâni. Piese pentru playlist-ul de vară

Lauretta_Charli-XCX-and-the-boys

O nouă lună înseamnă un nou val de muzică pentru căștile tale. Dă muzica mai tare ca vecinii să asculte muzică bună împreună cu tine și uite care sunt cele mai noi piese recomandate de redacția #diez în acest weekend.

Boys de Charli XCX

Prințesa Pop Charli XCX aduce un nou cântec împreună cu un clip video fierbinte. În imnul său ”Boys” ea rezumă ce simt fetele când sunt îndrăgostite. Iar pe lângă textul interesant al piesei, putem observa multe celebrități de genul masculin care s-au filmat în video.

Spice Girl de Amine

Cu albumul său de debut ”Good For You”, star-ul hip-hop ne oferă în această săptămână un follow-up la hit-ul său viral ”Caroline.” Acest tribut pentru Spice Girls face referință la trupă. Vezi dacă poți obseva toate mențiunile despre Spice Girls.

https://www.youtube.com/watch?v=JLTm2sEB8t4

Midnight de Jessie Ware

Cântăreața și scriitoarea Jessie Ware revine cu primul ei single pentru următorul album, a cărui lansare va avea loc mai târziu anul acesta. ””Midnight” este cântecul pe care mereu am vrut să îl cânt dar nu am avut curajul să o fac ” spune Ware.

Belong to you de Sabrina Claudio

După luni bune de la lansarea a ”Confidently Lost” în martie, cântăreața R&B aduce un alt track pe piața muzicii. Chiar dacă versurile par a menționa a doua jumătate a cântăreței, aceasta afirmă că ea vorbește cu sine, din această cauză sunt și oglizi în clipul video.

# My boy de Billie Eilish

Tânărul star de 15 ani care a debutat cu EP, dont smile at me, deschide publicului larg cântecul ”My boy” un track funky și ușor din cauza vocii plăcute. Cântecul este recomandat pentru fanii lui Marian Hill.

# LMK de Kelela

Au trecut 4 ani de când Kelela s-a lansat mixtape-ul ”Cut 4 Me” și 2 ani de la EP-ul ”Hallucinogen”, însă albumul ei de lansare ”Take Me Apart” va putea fi ascultat de pe data de 6 octombrie. Single-ul „LMK” ne oferă posibilitatea să gustam din ultimul ei proiect.

https://www.youtube.com/watch?v=ff6XgJ4yn2M

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente