Cine vor fi persoanele care vor decide câștigătorii filmelor create în cadrul 48h Moldovan Film Challenge

jurycollage

Echipele de cineaști din Moldova, Ucraina și România, înscriși în provocarea 48h Moldovan Film Challenge sunt acum în etapa de post-producție a filmelor de ficțiune pe care le-au filmat în studiorule de la MOLDOVA-FILM. Mâine vor fi apreciați de către juriu și va fi decernată echipa cu cel mai reușit film. Cunoașteți membrii juriului.

#1. Jed Wolfington este atașat de presă la Ambasada SUA în Moldova. A absolvit Școala de Film din Los Angeles și Universitatea „Brown”. Înainte ca să înceapă serviciul la Departamentul de Stat, domnul Wolfington a fost producător de film documentar în San Francisco.

Jed Wolfington

#2. Sergiu Prodan – regizor, producător și scenarist din Moldova, a absolvit Facultatea Teatrală, secția Actorie a școlii B. V. Schukina și Facultatea de regie la VGIK, 1991. Sergiu Prodan este cunoscut pentru fimele: „Patul lui Procust”(2002), „Cum să devii celebru” (1984) și „Culorile” (2013).

sergiu-prodan_sursa mediacritica

#3. Ilinca Avram are în CV 7 ani de televiziune, 3 ani de radio și 2 ani de cinematografie. A fost asistentă de producător și asistentă de regizor. A făcut 4 filme cu Steven Seagal, după care a urmat cel mai mare film făcut de Discovery Channel „Harley and the Davidsons”, unde a activat în calitate de asistenta regizorului Ciaran Donelly – unul din regizorii serialelor de renume mondial „The Tudors” și „Vikings”.

Ilinca Avram

#4. Anja Jahn Günther este secretar secund la Ambasada Suedia în Republica Moldova. Lucrează pe departamentele economie, politică și cultură. Ambasada susține modernizarea Moldovei prin promovarea drepturilor omului și egalitatea de gen. Un aspect important al democrației este libertatea de exprimare a poporului pentru că fiecare viață contează. Născută în Suedia, Anja a venit acum 2 ani în Moldova cu soțul și doi copii.

AnjaGunther

#5. Persoană din public, selectat pe loc din audiență.

Filmele vor fi jurizate în funcție de criteriile stabilite în regulamentul concursului. Premiul constă în materiale și suport tehnic în valoare de 5000 de dolari, utilizați pentru turnarea unui film în Moldova. Provocarea se înscheie mâine 5 august, la ora 10:08. Vizionarea filmelor se va desfășura mâine, 6 august, la Odeon, ora 13:30. Stați cu ochii pe noi și urmăriți-ne utilizând hashtag-ul #48hMFC.

48h Moldovan Film Challenge este un proiect-provocare implementat de către asociația MOLDOXAsociația pentru Dezvoltare CreativăMILK FILMS în parteneriat cu MOLDOVA-FILM și susținut financiar de către Ambasada S.U.A la Chișinău.

Taguri: ##48hMFC
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente