Oriunde ai fi, eu te voi găsi. Dacă Dodon n-a putut să se întâlnească cu Rogozin la Chișinău, aceștia s-au întâlnit la Teheran

rogocollage
Foto: Igor Dodon

După ce săptămâna trecută vicepremierul Rusiei, Dimtri Rogozin, a fost declarat persona non-grata în Republica Moldova, președintele Igor Dodon a zburat la Teheran, unde a avut o întrevedere cu oficialul rus. Despre aceasta a anunțat șeful statului pe o rețea de socializare.

„Am avut o întrevedere constructivă cu Dmitrii Rogozin, am vorbit despre ultimele evenimente care au avut loc și despre relația dintre țările noastre. Am subliniat importanța continuării dialogului cu vicepremierul rus”, a menționat șeful statului, scrie UNIMEDIA

Totodată, președintele a ținut să facă referință și la decizia autorităților de la Chișinău de a-l declara pe Dmitrii Rogozin drept persona non-grata în Republica Moldova.

Photo Credit: Igor Dodon
Photo Credit: Igor Dodon

„Decizia de a-l declara pe Dmitrii Rogozin persona non-grata în Republica Moldova tradează nedorința guvernului de la Chișinău de a colabora cu Federația Rusă pentru a soluționa cele mai importante probleme cu care se confruntă agenții economici și cetățenii moldoveni care se află în Rusia. Am îndemnat partenerii noștri ruși să se abțină de la contramăsuri și sancțiuni. În calitate de președinte, voi apăra interesele poporului și sunt pregătit chiar să blochez proiecte de legi adoptate de Parlament”, a conchis Igor Dodon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente