Maia Sandu îi amintește lui Andrian Candu cum trăiesc oamenii de rând, după ce în 2016 și-a cumpărat apartament lângă Plahotniuc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Acum un an, speakerul Andrian Candu anunța că maximum într-un an, în Republica Moldova se va trăi mai bine. La un an de la aceste declarații însă, se pare că doar acesta trăiește ai bine, reușind să își cumpere un apartament anul trecut, în timp nivelul de trai al oamenilor de rând a rămas la nivelul anului trecut. Opinia este împărțită de lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

„Acum un an, Candu anunța, fără a clipi din ochi, că maximum într-un an, în Moldova se va trăi mai bine. Spunea că, pentru a opri exodul moldovenilor din țară, PD-ul și guvernarea vor oferi locuri de muncă, locuințe accesibile și venituri comparabile cu cele din regiune. Potrivit investigațiilor Ziarului de Gardă, spicherul și-a atins acest obiectiv. Are un loc de muncă bine plătit, a trecut într-un apartament de 243 m.p., iar veniturile de peste 11 milioane lei în 2016 sunt într-adevăr comparabile cu cele „din regiune”, deoarece locuiește lângă nașul său, Plahotniuc”, a reacționat Maia Sandu.

De cealaltă parte, spune Sandu, cetățenii continuă să plece cu sutele pe zi, pe motiv că nu au locuri de muncă bine plătite din cauza că țara este jefuită de binomul Plahotniuc-Dodon.

Andrian Candu, președintele Parlamentului R. Moldova s-a mutat anul trecut într-un apartament cu o suprafață de 243 m.p., pe care l-a obținut prin contract de comodat anul trecut. Surse apropiate de președintele Parlamentului susțin că șeful Legislativului s-a mutat în blocul din str. Bulgară, acolo unde locuiește și nașul său, liderul PDM, Vladimir Plahotniuc. Informația se regăsește în declarația de avere și interese a lui Andrian Candu, care a apărut în aceste zile pe site-ul Autorității Naționale de Integritate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...