Preşedintele francez Emmanuel Macron va veni până la finele lunii august într-o vizită oficială în România

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, va veni într-o vizită oficială în România la finalul lunii august, în urma unei invitaţii a preşedintelui Klaus Iohannis, au declarat joi, pentru Mediafax, surse oficiale.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a invitat pe omologul său francez, Emmanuel Macron, în România, iar acesta a acceptat, a afirmat, la finalul lunii iunie, ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu.

Klaus Iohannis a avut o întâlnire bilaterală cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, la Bruxelles, iar întrevederea dintre cei doi şefi de stat a durat aproximativ 30 de minute, precedând lucrările Consiliului European.

Iohannis spunea atunci că întânirea cu preşedintele Franţei a fost „foarte, foarte bună” şi preciza că a discutat cu omologul său francez despre directiva europeană privind detaşarea muncitorilor.

În ceea ce priveşte vizitele bilaterale la nivel înalt din acest an şi fostul premier român Sorin Grindeanu a fost în vizita de lucru la Paris, în luna iunie, unde s-a întâlnit cu prim-ministrul Édouard Philippe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...